Easy Piecey Food

hungergames

Söndagssoftar med lång frukost i sängen. Läser en bunt morgontidningar med P1 i bakgrunden. Hittar underbara inlägg på Facebook och Instagram. Har gillat och ogillat sociala medier i olika perioder över tid. Jag är ändå fascinerad över den stora påverkanskraft och rörelse som Facebook kan skapa och hur olika individer knyts samman. Jag hade aldrig fått se Madonna i Göteborg eller gått på spontankonsert med Mats Ronnander om inte Facebook hade funnits. Sociala medier är en del av min vardag.

Idag fick jag inspiration att göra äggmuffins. Så enkelt, matigt och så gott. Så jag tar fram min muffinsplåt, sätter på ugnen på 200 grader. Fyller formarna med skinka, lite tomat, färska örter, river ner lite lagrad ost, kryddar med salt och peppar och knäcker över ägg. Skjuts in i ugnen i 20 minuter. Här har jag lagt upp med min superdupersallad och utökat med inlagd rödlök, bladgrönt och alfagroddar!

 

Muffins2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *