Krispig vardagssallad

vardagssallad

Jag gillar vardagar. Det är de dagar som vi har mest av och som innehåller vårt liv. Jag tycker om att förgylla vardagen. Ett glas champagne en tisdag är lyxigt och extra gott. För mig är vardagslyx att duka med blommor och vacker fräsch mat.

Jag gör alltid en liten förrättssallad till vardagsmaten. Igår blev det en näve bladspenat, alfagroddar och tunt skivad rödkål. På toppen hällde jag god olivolja och en skvätt nypressad citronsaft, salt och svartpeppar. Strö gärna också på en näve valnötter. Då har du fått i dig en god dos av det din kropp behöver i vardagen.

Investera också i en mandolin som kan göra tunna skivor av dina grönsaker. Så snyggt och vackert. Håll upp en tunt skivad rödbeta mot ljuset och förundras över de vackra ådrorna. En stunds mindfulness i vardagen.

rödbeta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *