Kom i form erbjudande!

 

Evolution

Är du i en formsvacka mentalt eller kroppsligt?

Har du hamnat i tröstätande och ältande? Eller gör du allt ”som man ska” utan att det märks på humör och kropp? Då är du verkligen inte ensam. Vi vet ju precis att vad vi borde göra mer eller mindre av och ändå gör vi det inte. Eller så gör vi det lite då och då utan att ha en plan.

Tillsammans med mig får du den skjuts du behöver för att hamna på rätt spår. Vi går igenom din livssituation här och nu och sätter fingret på dina problemområden. Utifrån det formulerar vi dina mål och vilka delmål som krävs för att nå dit.

Kom-i-form-paket är ett paket som ger en bra start. Förutom konkreta tips kring kost och träning får du också individuella samtal och även stöd via telefon eller e-post under behandlingstiden.

Boka nu och få fem istället för fyra individuella samtal kring kost och livsstil. Erbjudandet gäller under januari 2015.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *